Groove syndicate

Groove syndicate

De coverband Groove Syndicate staat garant voor bruisende kwaliteit met een flinke dosis enthousiasme!

De band speelt al jarenlang samen op allerlei gelegenheden zoals een bedrijfsfeest, een receptie of een knallend huwelijksfeest. Naast jarenlang ervaring heeft Groove Syndicate vooral veel lol in muziek maken met elkaar en dat straalt van het podium af!

De band bestaat uit 5 professionele beroepsmuzikanten: een strakke drummer, een groovende bassist, een rockende gitarist, een funky toetsenist en een stralende zangeres. Daarnaast kunnen de drummer, de gitarist en de toetsenist ook nog eens fantastisch zingen. Het geheel kan aangevuld worden met een spetterende saxofonist die zorgt voor opzwepende solo’s waarvan iedereen spontaan de dansvloer op rent!

Groove Syndicate begint de avond op een laag volume zodat u en uw gasten rustig bij kunnen kletsen en ondertussen kunnen genieten van prachtige nummer van o.a. Adele, Van Morrison, Norah Jones en de BeeGees.

Na een rustig begin van de avond is álles mogelijk: meezingen met oude klassiekers als Proud Mary, lekker rocken met Anouk, dansen op échte discohits zoals Don’t stop till you get enough van Michael Jackson en uit je dak gaan met de nieuwste tophits van Katy Perry en Beyoncé.

Bijzonderheden

Groove Syndicate zorgt voor een relaxte sfeer zonder geforceerde dansjes; live muziek van tópkwaliteit voor een tópfeest.

Duur

Groove syndicate speelt standaard 4 sets van 45 minuten. Ook verzorgen zij pauzemuziek.

€1575,- (incl. BTW)