Joyce van Berkel

artiest

Joyce van Berkel

Zoekt u iets speciaals voor uw feest?
Iets anders dan alleen maar een cd in de cd speler, een band, of wilt u iets meer dan een DJ die draait… Dan hebben wij voor u iets hips, nieuws en opvallends! Joyce is uw LIVE act op uw feest!

Joyce van Berkel, die in 2006 afstudeerde aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater. Hiervoor studeerde zij zang aan de Rockacademie en heeft ze een tijdje bij Talpa gepresenteerd en kent u haar misschien van de Winx Club tour.

Joyce is dan ook een speciale LIVE act voor uw avond. We werken met professionele muziekbanden en de Live zang zal door Joyce van Berkel zelf verzorgd worden. Een absolute toegevoegde waarde aan uw avond om de gasten te vermaken en om de gasten de dansvloer op te krijgen. Wilt u iemand bedanken of iemand het woord geven, geen probleem… Joyce praat het voor u aan elkaar.

Deze artiest is erg leuk te combineren met een DJ en dit is dan ook een absolute aanrader! Ook is het erg leuk om Joyce in te huren voor de LIVE zang onder uw diner.

Bijzonderheden

Een zangeres en presentatrice in één.

Let op, Joyce wordt u aangeboden zonder geluidsset. Dit dient u zelf te verzorgen of bij ons te huren. Ook kunt u Joyce boeken in combinatie met één van onze drive-in-shows.

Duur

Joyce werkt met muzieksets van 30 minuten en u kunt zelf kiezen of u er 1, 2 of misschien wel 3 wilt op uw feestavond. U kunt er ook voor kiezen om een set van 45 minuten te nemen. U kunt uit de “standaard” sets kiezen, maar u kunt natuurlijk ook nummers van tevoren aanvragen en/of wisselen om het voor uw feest perfect te maken.

€575,- (incl. BTW)