LEASE PROGRAMMA

Sluit je aan bij ons partnernetwerk

Enlighted Events

Lease verlichte dansvloer

Al overtuigd van de meerwaarde van onze unieke LED dansvloer voor jouw bedrijf? Dan is ons leaseprogramma voor jou een mooie kans om deze vloer in je eigen beheer te krijgen. Verkopen van ons uniek product doen we niet, maar we willen jou graag de kans geven om dit hoogwaardige product in gebruik te nemen. Via jou kunnen wij nog meer klanten bereiken en nog meer evenementen voorzien van een prachtige en betaalbare LED dansvloer.

Join our partner network!

 

verlichte dansvloer voor een podium en led wand

Lease partner worden, wat houdt dat in?

Heel simpel gezegd: Wij geven jou onze LED dansvloer en jij zorgt voor de opslag en het verhuren van de vloer. We verwachten dat jij de LED dansvloer in jouw bezit minstens 12 keer per jaar verhuurt aan jouw klanten. Lijkt dit veel? Onze ervaring is dat wanneer je de panelen zelf in beheer hebt,  je de vloer vaker gaat verhuren. Je maakt hier dan ook zelf reclame voor en klanten kunnen de vloer bij jou in de showroom bewonderen. Als eenmaal bekend is dat jij een LED dansvloer aanbiedt, gaan mensen er zelfs zelf om vragen.

Natuurlijk kijken wij samen met jou of jouw bedrijf past binnen het partnerprofiel waarvan wij uit ervaring weten dat een samenwerking kans van slagen heeft. We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de samenwerking een succesvolle wordt. 

Wij maken graag kennis met jou en jouw bedrijf!

De voordelen van ons lease programma

De LED dansvloer is in jouw beheer

 • Je hoeft bij een aanvraag niet eerst een externe partij te benaderen of zij de vloer beschikbaar hebben.
 • Je kan de vloer aan jouw klanten laten zien tijdens je eigen intakegesprekken. De ervaring is dat klanten eerder boeken als ze de LED dansvloer met eigen ogen hebben gezien.
 • Je bent niet afhankelijk van een toeleverancier wat betreft de op- en afbouwtijden.
 • Je kan vanaf onze minimum vraagprijs zelf de prijs bepalen die je doorberekend aan klanten. De marge is groter dan bij event based inhuren van onze vloer.
 • Jouw klanten zijn voordeliger uit omdat de reiskosten vanaf jouw locatie worden berekend.

Ons partnernetwerk tot jouw beschikking

De afgelopen jaren hebben wij ons partnernetwerk binnen Nederland en België steeds verder uitgebreid. Wij geloven dat samenwerken de sleutel is tot succes. Als partner kan je ons en de andere partners binnen het netwerk benutten wanneer je een groter vloeroppervlak nodig hebt. Naast het samenwerken bij grotere LED dansvloeren weten de partners elkaar ook steeds meer te vinden voor het inhuren van overige benodigdheden om ieder evenement net dat extra’s te geven.

Goedkoper 

 • Lage instapkosten, je zit niet vast aan lange termijn verplichtingen.
 • Als partner kan je voordelig vloerpanelen bij huren.

Diensten van Enlighted Events

 • Je kan ons beschouwen als een vangnet bij storingen en technische vragen. Ook buiten kantooruren bieden wij onze partners technische support.
 • Bij het ophalen van jouw dansvloer krijg je een heldere persoonlijke uitleg hoe je logo’s, teksten en eigen visuals kan programmeren voor jouw vloer.
 • Wij denken als experts van onze LED dansvloer ook graag met jou als partner mee wanneer je een complexer evenement in moet vullen of als er specifieke vragen zijn over het programmeren van logo’s, themakleuren en visuals.
 • Wij bieden wanneer nodig onderhoud en reparaties aan van de dansvloer panelen. Voor kleine reparaties sturen wij reserveonderdelen toe en moet je deze zelf uitvoeren.
 • Wij blijven onze LED dansvloer en de bijbehorende controllers doorontwikkelen. Via ons blijf jij werken met de nieuwste mogelijkheden en producten.

Hoofdkantoor

Emmerblok 31, 4751 XE Oud Gastel

BEL ONS

+31(0) 85 301 8085

EMAIL ONS

info@enlightedevents.com

SEO optimizer