Marktsegmenten

Marktsegmenten

Wij verzorgen entertainment en LED verlichte toepassingen voor vele verschillende gelegenheden.

Verkoop

Als u meerdere keren per jaar LED verlichte dansvloeren huurt, kan aankoop van een LED verlichte dansvloer een goede investering zijn. LED verlichte plafond, – en wandpanelen zijn bijzonder aantrekkelijke alternatieven in vergelijking met video walls. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verhuur

Wij verhuren DJ booth’s, geluidsets en LED verlichte dansvloeren, wanden en plafondpanelen. Ook werken wij samen met verschillende resellers die onze producten doorverhuren.

Bruiloften

Op zoek naar een bijzondere sfeer op één van de mooiste momenten uit uw leven? Wij hebben jarenlang ervaring in de verzorging van muziek en entertainment op bruiloften.

Personeelsfeesten

Heeft u personeel een bijzonder feest verdiend? Informeer naar onze verschillende muziek,- en verlichtingsmogelijkheden en organiseer een feest waar nog lang over gesproken zal worden.

Beurzen

Als u op een beurs staat, heeft u maar één doel: de aandacht trekken van de bezoekers. Heeft u al eens gedacht aan (LED) verlichtingsmogelijkheden hiervoor? Ons ruime assortiment van LED verlichte vloer, wand,- en plafondpanelen zijn hier uitermate geschikt voor. Neem contact met ons om meer informatie hierover te ontvangen.