Nieuws

Nieuws

Beursbezoek Guangzhou, China

Behalve een entertainmentbedrijf zijn wij ook producent en importeur van LED verlichte dansvloeren en ander LED verlichting voor de entertainmentbranche. Hierin zijn wij marktleider in West-Europa.

Om deze positie te behouden en om onze klanten steeds de technologisch meest geavanceerde producten te kunnen blijven bieden bezoeken wij eind februari en begin maart een aantal leveranciers en producenten in China.

Aansluitend bezoeken wij de ProLight & Sounds beurs in Guangzhou. Deze Aziatische versie van de Europese beurs in Frankfurt is de grootste vakbeurs ter wereld. Vanzelfsprekend zijn wij gedurende deze trip gewoon bereikbaar tijdens kantooruren.

16/02/16

VIP Afterparty’s Ziggo Dome

Dit jaar verzorgen wij met onze verlichte dansvloer diverse afterparty’s in de lounges aan de Live Avenue van de Ziggo Dome in Amsterdam.

De Live Avenue is het gedeelte van de Amsterdamse concerthal waar de VIP-sectie is. De komende periode zijn er onder andere afterparty’s na de optredens van de Ladies of Soul, Marco Borsato, Doe Maar en Adele.

De afterparty’s zijn gratis te bezoeken voor gasten die een VIP-kaart hebben van het betreffende concert.

04/02/16

Drukste weekend ooit

Afgelopen weekenden zijn de drukste weekenden sinds de oprichting van ons bedrijf in 1992. Met meer dan 52 opdrachten in 4 landen binnen 10 dagen is het ‘record’ uit 2009 gebroken.

Het drukste moment was het weekend van 11 & 12 december met 28 boekingen in 36 uur. Om het makkelijk te houden waren deze verspreidt in het gebied tussen Zurich, Berlijn en Amsterdam.

In totaal hebben we in dat weekend meer dan 500 m2 verlichte dansvloer gehandeld.

21/12/15

Audi racing Duitsland

Al een aantal jaar mogen wij drie keer per jaar een verlichte dansvloer leveren in de Audi lounge op diverse racecircuits in Duitsland.

Elke keer weer wordt er op de circuits een compleet dorp uit de grond gestampt voor het raceweekend. Een van deze gebouwen is helemaal ingericht voor de VIP gasten van Audi. Na het race geweld overdag is er op de vrijdagavond voor hen een feestavond met live-muziek, dj’s en onze verlichte dansvloer.

De Audi-coureurs staan momenteel tweede en derde in de stand en met nog 1 race te gaan volgende week lijkt de eerst plek buiten bereik. Wij hopen in ieder geval voor onze klant dat ze de twee huidige podiumplekken weten vast te houden.

7/10/15

Dansvloer.com bij ‘Evers staat op’

Afgelopen week waren wij onder onze naam dansvloer.com te horen op radio 538.

Tijdens de populaire ochtendshow van Edwin Evers werd onze collega Leon gebeld om wat te vertellen over ons bedrijf, natuurlijk ging dit geheel in de lijn van het programma niet al te serieus. Na het korte item was het natuurlijk tijd voor onze playlist in het verruckte halbe stunde. Heb je het gemist? Terugluisteren kan via de volgende link.

Wij genieten ondertussen van onze koffie in de bekende “Evers staat op koffiemok”.

24/09/15

Benenwerk Festival Brugge

Afgelopen weekend hebben wij voor de tweede maal een grote verlichte dansvloer van 144 m2 mogen plaatsen op de markt in Brugge.

Het festival ‘benenwerk’ is een gratis festival dat el jaar door de gemeente Brugge wordt georganiseerd om de inwoners te laten kennis maken met diverse muziekstromingen. Tijdens de vele workshops en talloze optredens kunnen de bezoekers zo op een laagdrempelige manier in contact komen met muziek en natuurlijk een leuke avond uit hebben.

10/08/15

Trouwseizoen voorjaar 2015

Het eerste deel van het trouwseizoen is in volle gang. Wekelijks zeggen vele bruidsparen elkaar het ja-woord in deze periode van het jaar.

Samen met veel jaarfeesten, tentfeesten en de eerste festivals zorgen de bruiloften voor een piek in het voorjaar. Na het ja-woord is het meestal tijd voor een spetterende feestavond en vele bruidsparen kiezen er voor deze extra spectaculair te maken met een verlichte dansvloer.

Op deze foto is de vloer geboekt in combinatie met een allround dj van Enlighted Events maar hij is natuurlijk ook ‘los’ verkrijgbaar.

07/06/15

Ronald McDonald Kindergala 2015

Twee weken geleden mochten wij voor de tweede keer een bijdrage leveren aan het grootste benefietgala van Nederland. In het Amsterdamse Okura hotel werden tijdens deze fundraiser diverse items ter veiling aangeboden en traden artiesten zoals Jan Smit, Nick en Simon en Soulm3n op.

Tijdens de show, die werd gepresenteerd door Robert ten Brink en Chantal Janzen is uiteindelijk bijna 1 miljoen euro opgehaald voor het Ronald McDonald kinderfonds. Na de veiling konden dan eindelijk de voeten onze verlichte dansvloer op en kon het feest tot in de kleine uurtjes doorgaan.

03/05/15

6de generatie verlichte dansvloer!

Het is zover. De 6de generatie dansvloer is klaar voor de verhuur en zal binnenkort te vinden zijn op de website! Wil je nu alvast meer informatie of wil je hem meteen huren? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.

15/04/15

Verkoop LED-plafonds

De eerste verkopen naar aanleiding van de Horecava beurs zijn gedaan. Mocht u zelf nog twijfelen over de aanschaf van een LED-plafond, klik hier voor kleine indruk van onze panelen in een casino in Oude-Pekela (Groningen).

02/03/15

BFF event op de Huishoudbeurs

Aankomend weekend begint de grootste beurs van het land weer. De huishoudbeurs is na 70 jaar een begrip, maar haar kleine zusje BFF nog niet.

Dit event, wat voor de tweede keer wordt georganiseerd, vindt plaats in hal 5 van de RAI en is speciaal voor tieners en jonge vrouwen. Naast veel fashion en make-up kunnen deze keer ook de voetjes van de vloer op de verlichte dansvloer die naast de catwalk ligt!

Wil je dit weekend op de hoogte blijven dan kun je ons volgen op Facebook en Instagram.

22/02/15

120 m2 verlichte dansvloer in Genk

Afgelopen weekend werden wij door een grote verzekeringsmaatschappij ingehuurd om de presentatie van de jaarcijfers aan te kleden met een grote LED vloer.

Meer foto’s staan op onze Facebook-pagina!

02/02/15

Horecava beurs

Op de Horecava in de RAI hebben wij twee nieuwe LED-producten gelanceerd! Vanaf heden bieden wij zowel in de verkoop en verhuur LED-wanden en plafondpanelen aan.

De plafondpanelen zijn speciaal ontwikkeld voor een bestaand systeemplafond zodat Horeca-ondernemers heel eenvoudig en vrij goedkoop hun ‘saaie’ witte plafond kunnen om kunnen toveren tot een hippe eye-catcher.

De wandpanelen zijn van dezelfde afmetingen als de plafondpanelen en kunnen op diverse manieren geplaatst worden in zowel mobiele als vaste installaties. Ideaal voor organisatoren die geen budget hebben voor dure LED-screens achter DJ’s of bands.

Via deze weg bedanken wij ook graag de bezoekers van onze stand.

26/01/15

Nieuwe ontwerpen

Op de foto links ziet u onze vijfde generatie dansvloer. Wij zijn deze dansvloer aan het perfectioneren.

De zesde generatie dansvloer biedt nog meer mogelijkheden dan zijn voorganger en zal een hogere resolutie krijgen, zodat afbeeldingen en teksten meer worden verfijnd. Benieuwd naar het resultaat? Nog even geduld, want het eerste exemplaar zal binnenkort te zien zijn.

Maar dat is nog niet alles..

Binnenkort staan we op de Horecava beurs te Amsterdam en zullen daar een compleet nieuw product tentoonstellen, namelijk verlichte plafondpanelen.

Ook zal dit de eerste keer zijn waar wij de nieuwe naam Enlighted Events gaan gebruiken!

10/12/14

Nieuwe naam

Januari 2014 hebben wij besloten om Enlighted Events als naam te gaan voeren in binnen,- en buitenland. Onze voormalige naam Muziekverzorging is hierdoor een merk geworden van Enlighted events.

24/11/14

Nieuwe bussen

Vandaag is de eerste van onze nieuwe bussen geleverd. Met deze bussen kunnen wij een nog betere service verlenen. Ze zijn namelijk groter, waardoor wij meer materialen kunnen vervoeren per rit.

Op naar veel veilige kilometers.

06/11/14