Pure

Pure

Live muziek kan de mooiste momenten in uw leven nóg mooier maken. Denk bijvoorbeeld aan het horen van jullie liedje tijdens de huwelijksceremonie, aan een knallend (huwelijks-)feest of aan rustige achtergrondmuziek tijdens een bruiloft, receptie, verjaardagsfeest of huiskamerconcert.

Yvon is een veelzijdige zangeres met een warme stem en een sprankelende uitstraling. Samen met een gitarist kan zij uw receptie, bruiloft, ceremonie, bedrijfsfeest etc. aan de hand van uw wensen muzikaal aankleden.

Samen met een gitarist vormt zangeres Yvon het akoestisch duo Pure. ‘Gewoon’ het pure geluid van een sprankelende stem samen met het relaxte geluid van een gitaar. Pure is te boeken voor uw bruiloft, receptie, maar ook voor een opening, huiskamerconcert of andere speciale gelegenheid. Zonder moeite worden sets gevuld met heerlijke achtergrondmuziek, zodat uw gasten kunnen genieten van een heerlijke avond zonder overstemd te worden door de muziek.

Bijzonderheden

Als extra service kunt u een aantal van uw favoriete nummers vooraf doorgeven, deze worden dan speciaal voor u ingestudeerd en uitgevoerd.

Duur

Pure speelt standaard 3 sets à 45 minuten, maar u kunt ook kiezen voor 10, 3 of zelfs 1 enkel nummer, bijvoorbeeld als openingsnummer voor een huwelijksceremonie.

€695,- (incl. BTW)