Verlichting & special effects

Verlichting & special effects

Decoratieve verlichting

Verlichting

Blacklight

Een klassieker onder de lampen, alles wat wit is krijgt onder deze lampen een sprookjesachtige paarse kleur. Zet jezelf in de spotlight! Deze lampen zijn een absolute must-have bij een feest met wit als thema!

€35,- (incl. BTW)

Verlichting

Floorspot

Met deze spots kunnen wij iedere locatie sfeervol decoreren. Een saaie muur kunnen we op deze manier opvrolijken en mooie elementen in een zaal kunnen we zo ook uitlichten waardoor ze extra opvallen.

€15,- (incl. BTW)

Verlichting

Aircone

Wilt u uw feestzaal of de uitstraling van de drive-in-show een extra dimensie geven met kleur en sfeer? Boek dan deze aircones.

Deze lichtpilaar is maar liefst 2,75 meter hoog en kan in alle kleuren worden geleverd.

€50,- (incl. BTW)

Bewegende lichteffecten

Verlichting

Moonflower

Ons meest geboekte lichteffect! De vrolijke draaiende lichtbundels geven je al een glimlach door er alleen nog maar naar te kijken.

€35,- (incl. BTW)

Verlichting

Scanner

De scanners zijn intelligente lichteffecten die boordevol kleuren en patronen zitten. Door de bewegende spiegels geven ze een heldere lichtbundel die steeds de kleuren en patronen afwisselend op de dansvloer projecteert.

€50,- (incl. BTW)

Verlichting

Lasershow

Schitterende stralen ‘glijden’ door de zaal, de muziek sluit feilloos aan op de bewegingen. Geniet van een indrukwekkend schouwspel!

VOOR DIT EFFECT IS EEN ROOKMACHINE NODIG. CONTROLEER EERST ZELF OF DIT OP UW LOCATIE GEBRUIKT MAG WORDEN!

€75,- (incl. BTW)

Verlichting

Moving head

De moving heads geven krachtige lichtbundels die u als ‘wolkenlampen’ door de hele zaal kunt ziet bewegen.

Op de moving head na zijn alle andere effecten op de vloer gericht. Zeker in hoge en/of diepe locaties geven de moving head een indrukwekkend zicht als de bundel door de hele zaal zwaaien.

€50,- (incl. BTW)

Special effects

Verlichting

Bellenblazer

Onder de noemer vrolijke effecten staat de bellenblazer nog altijd op de eerste plaats. De favoriet van kleine én ‘grote’ kinderen!

€35,- (incl. BTW)

Verlichting

Spiegelbol

De spiegelbol heeft natuurlijk weinig uitleg nodig. Dit nostalgische effect wat al decenia mee gaat, doet het nog steeds goed op ieder feest en is bovendien heel betaalbaar.

€25,- (incl. BTW)

Verlichting

Rookmachine

Alle lichtpatronen kunt u heel mooi op de vloer geprojecteerd zien maar met een klein beetje rook ziet u de bundels van de lichteffecten 3-dimensionaal in de lucht bewegen wat extra spectaculair is. Rook word door ons dusdanig gebruikt dat het niet ‘verblindend’ werkt.

DIT EFFECT IS VAAK NIET TOEGESTAAN IVM BRANDMELDSYSTEMEN. COTROLEER OF DIT OP UW LOCATIE HET GEVAL IS.

€35,- (incl. BTW)