DISCO DANSVLOER

Dé klassieker onder de verlichte dansvloeren

Enlighted Events

Discovloer groen met rood

Discovloer

 

Deze discovloer is de klassieker onder de dansvloeren! We gaan terug naar de jaren ’70 dat John Travolta zijn moves deed in Saturday Night Fever op een verlichte discovloer precies zoals deze.

Een klassieke discovloer heeft een vast patroon in 4 kleuren die zorgen voor het nostalgische disco effect wat we nog kennen uit de hoogtijdagen van de disco en soul! Dit type dansvloeren worden nog veel aangeboden in Nederland, echter hebben deze een hoogte van circa 15 cm. In de afgelopen jaren hebben deze bedrijven wel de gloeilampen vervangen door LEDjes, maar hebben zij niets aan het armatuur veranderd.

Onze discovloer combineert wel het beste van twee werelden. Het nostalgische effect met de meest energiezuinige en moderne lichttechnieken. En niet geheel onbelangrijk, een opstap van slecht 34 mm! Je disco plateauzool is waarschijnlijk hoger…

Toch uitgekeken op steeds hetzelfde patroon, met één druk op de knop zijn alle andere 63 programma’s van onze LED-vloer altijd binnen handbereik! De Enlighted events discovloer is daarmee ook veel veelzijdiger dan alle andere modellen in de markt.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en maak je feest onvergetelijk met deze klassieke verlichte dansvloer!

Hoofdkantoor

Emmerblok 31, 4751 XE Oud Gastel

BEL ONS

+31(0) 85 301 8085

EMAIL ONS

info@enlightedevents.com

SEO optimizer