STARLIGHT VLOER

Samen dansen op twinkelende sterren

Enlighted Events

Starlight & Twinkle dansvloer

Deze romantische dansvloer is over gekomen vanuit de Engelstalige landen en ook in Nederland wint hij snel aan populariteit. Hij is ideaal voor een romantische of rustige setting maar biedt toch net het extratje voor jouw event of huwelijksfeest!

Wie wil het nu niet, een openingsdans op de sterren? Dat is precies wat onze starlight & twinkle dansvloer simuleert, een sterrenhemel onder je voeten. Ben je meer liefhebber van iets kleurrijkers?  Onze starlight dansvloer kan naast enkel wit LEDjes ook in full-color. Voor als je alleen wit ook maar saai vindt.

Geen zin om de hele avond alleen maar op de sterren te dansen? Met één druk op de knop heb je meteen toegang tot 62 andere programma’s waarmee jouw dansvloer veranderd in een full-color pixel dansvloer. Zo heb je meteen beide dansvloeren op je bruiloft, iets wat met een conventionele starlight vloer niet kan.

Dus als je een rustige setting wilt bij de diner en/of openingsdans en meteen daarna wil beginnen met je knalfeest, deze LED verlichte dansvloer biedt je beide opties in één.

Wil je meer weten over onze unieke en veelzijdige LED dansvloer, neem dan vrijblijvend contact met ons op om al je vragen te stellen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Starlight twinkelende dansvloer met witte LED's

Hoofdkantoor

Emmerblok 31, 4751 XE Oud Gastel

BEL ONS

+31(0) 85 301 8085

EMAIL ONS

info@enlightedevents.com

SEO optimizer