OVER ONS

Wij stellen ons graag even voor!

Enlighted Events

Onze namen

Odeon Drive-in-show (1992)

In 1992 is de basis voor ons bedrijf gelegd in de vorm van het eenmansbedrijf Odeon Drive-in-show. Hugo reisde met zijn drive-in-show het hele land door. Door de enorme toename van de populariteit van dj’s destijds heeft Odeon drive-in-show zich kunnen ontwikkelen van een kleine hobbymatige activiteit tot een volwaardig muziek en entertainment bedrijf.

Muziekverzorging (2002)

Vanaf 2002 zijn wij verder gegaan onder de naam Muziekverzorging. Zoals de naam al doet vermoeden hebben wij ons gespecialiseerd in het verzorgen van muziek op feesten, zoals bruiloften, verjaardagen en kerstborrels. Het leveren van dj’s met bijbehorende apparatuur vormde de core business van ons bedrijf. Door de opkomst van vele amateur dj’s werd het verhuren van professionele dj’s steeds lastiger. Wij zijn ons toen gaan specialiseren in gerelateerde producten en diensten zoals decoratieve materialen, artiesten en LED vloeren.

Enlighted Events (2014)

De specialisatie in LED dansvloeren bleek een schot in de roos. Deze LED dansvloeren zijn door ons zelf ontworpen, geproduceerd en nog steeds in ontwikkeling. Hiermee hebben wij een uniek product op de markt gebracht. Sinds 2014 jaar hebben wij de naam Enlighted Events aangenomen, omdat we steeds meer de internationale entertainment markt zijn gaan veroveren. Op dit moment staat Enlighted Events bekend als één van de grootste leveranciers van LED dansvloeren in Nederland.

Om de lokale entertainment markt beter te kunnen bereiken en bedienen hebben wij een lease programma ontwikkeld, waarmee we een partnernetwerk hebben opgebouwd in Nederland en België. Samenwerken is een hoofdpijler binnen onze bedrijfsvoering.

Ons team

Hugo de Rooij
Directeur
Eigenaar

Inge de Rooij
Facilitair manager
Mede eigenaar

Leon Hagen
Operationeel manager

Marsha Rommens
Office manager

Linda Dickhoff
Marketing stagiaire 

Tijdlijn

 

1992 Oprichting Odeon Drive-in-show
2000 Aankoop eerste bedrijfspand in Oud Gastel
2002 Nieuwe naam ‘Muziekverzorging’ in verband met groei van het bedrijf
2006 Tweede vestiging geopend in Utrecht
2009 Lancering eerste LED dansvloer
2014 Nieuwe naam ‘Enlighted Events’ in verband met internationale werkzaamheden
2016 Lancering lease programma
2017 Verhuizing van het hoofdkantoor

 

Landen

Naast de Nederlandse entertainment markt zijn wij ook op internationale markten actief. We zijn veel te vinden in Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en regelmatig in andere Europese landen. 

Landen waar wij te vinden zijn Benelux, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk

Hoofdkantoor

Emmerblok 31, 4751 XE Oud Gastel

BEL ONS

+31(0) 85 301 8085

EMAIL ONS

info@enlightedevents.com

SEO optimizer