VLAKKENVLOER

Let’s go back to the 70’s & 80’s

Enlighted Events

Vlakkenvloer

 

Één van de meest gewilde dansvloeren is de zogenaamde vlakkenvloer. Bij deze vlakkenvloer kleurt een heel vlak in één bepaalde kleur en zorgt zo voor een kleurrijk geheel.

De originele vlakkenvloer heeft één groot nadeel, de hoogte! Om de uitstraling van de LEDjes zover te krijgen dat het een heel vlak verlicht, moet de vloer een hoogte hebben van 8 tot wel 15 cm. Iets wat zeker een struikelpunt kan worden genoemd. Ondanks het leuke effect is dit in het tijdperk van LED verlichting niet meer van deze tijd.

Onze LED dansvloer heeft een programma waarmee je het effect van de vlakkenvloer kan nabootsen. Hierdoor kan jij als liefhebber van de vlakkenvloer toch het gemak hebben van een ultra platte verlichte dansvloer. Een ander bijkomend voordeel is dat als je toch genoeg van het vlakkenvloer programma hebt, je met de druk op één knop ook de beschikking hebt over 63 pixelvloer programma’s.

Wil je meer weten over onze unieke en veelzijdige LED dansvloer, neem dan vrijblijvend contact met ons op om al je vragen te stellen of vraag een offerte aan.

LED vlakken discovloer met spiegelbol er boven
Vlakkenvloer van dichtbij gefotografeerd

Hoofdkantoor

Emmerblok 31, 4751 XE Oud Gastel

BEL ONS

+31(0) 85 301 8085

EMAIL ONS

info@enlightedevents.com

SEO optimizer